Metro

Komuna e Prishtinës ndan tri lokacione për ndërtim të çerdheve publike

Komuna e Prishtinës
 

Komuna e Prishtinës ka ndarë tri lokacione për ndërtimin e tri çerdheve të reja publike.

Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër dhe Mati 1 janë lagjet që do bëhen me kopshte publike, pasi caktimi i lokacioneve u votua nga asamblistët që ishin prezent gjatë mbledhjes së pestë të Kuvendit Komunal të Prishtinës, të mërkurën.