Metro

Szunyog me biçikletë e Rama me trotinet për Ditën e Evropës [Foto]

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog dhe kryetari i Komunës së Prishtinës, kanë marrë pjesë në aktivitetin për Ditën e Evropës, të mbajtur në sheshet e Prishtinës dhe në rrugët “George Bush” dhe “Garibaldi”.

Mes dhjetëra pjesëmarrësve në këtë aktivitet të organizuar nga Zyra e BE-së në Prishtinë, me fokus te të rinjtë, energjia e gjelbër dhe digjitalizimi, Szunyog është parë duke e ngasur biçikletën, kurse Rama trotinetin.