Metro

Prishtina bart 44.4 milionë euro nga viti 2021

 

Nga viti i kaluar në vitin 2022, Komuna e Prishtinës po bart 44.4 milionë euro.

Për mospunë është kritikuar ish-kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, dhe qeverisja e tij.