Metro

Përbërja e re e kuvendit komunal, kush humbi?

 

Përveç asamblistëve të PSD-së që asnjëri nga ta nuk do të jetë më pjesë e Kuvendit Komunal, ndryshim të madh ka në Lidhjen Demokratike të Kosovës, të cilët në mandatin e ri kanë fituar 14 ulëse.

4 nga asamblistët e vjetër nuk do të jenë më pjesë e mandatit të ri. Halim Halimi i cili synonte mandatin e VII dhe Agim Gashi mandatin e IV, nuk kanë arritur të marrin votat e mjaftueshme që të jenë përfaqësuesit e LDK-së në asamblenë komunale.