Metro

Banorët e zonës “Qendër” kërkojnë të ndalohet tarifimi nga Prishtina Parking deri në ndërrimin e qeverisë lokale

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Banorët e zonës “Qendra” në Prishtinë, po vazhdojnë protestimin ndaj tarifimit nga Prishtina Parking për parkingje.

Visar Rrecaj që punon në atë zonë, ka thënë se qytetarët dhe bizneset e kësaj zone, po kërkojnë që tarifimi e aplikimi që po bën Prishtina Parking të ndalohet derisa të vijë qeveria e re lokale e të vendoset më pas tarifim i ri e rregullore e re.