Metro

Dallëndyshet edhe në qendër të Prishtinës

Këto janë pamje që nuk janë parë më herët nga banorët e qendrës së Prishtinës. Por dallëndyshet nuk janë krejt të pazakonta për Kosovën. Mirëpo praninë e tyre e ka parë kaherë fotografi Lulzim Demaj në Hajvali, ku ai jeton, e dhe i ka fotografuar.

Në këtë kohë të vitit, sipas Demajt, ndërtohen edhe foletë e tyre, gjë që e sheh si veçanti të tyre.