Metro

Studentët duan linjë nga Stacioni i Autobusëve deri te Konviktet

 

4 mijë studentë, aq sa është kapaciteti i Qendrës së Studentëve në Prishtinë, udhëtojnë të paktën dy herë në javë nga stacioni i autobusëve për në shtëpitë e tyre dhe anasjelltas.

Shumica nga ta, me vete kanë edhe rroba të shumta dhe shkuarja nga qendra deri në stacion i ka vështirësitë e veta. Kjo në mungesë të linjës së autobusit nga Stacioni i Autobusëve për në qytet, raporton 038 në KTV.