Metro

Zjarr në Arbëri, zjarrfikësit dhe Policia në vend të ngjarjes

Foto: Koha
 

Gjatë ditës së sotme u raportua për tym të zi e ndotje të ajrit në komunën e Obiliqit si pasojë e djegies së disa materialeve që ende nuk dihet çfarë kanë qenë, por dyshohet të kenë qenë goma të vjetra.

Përveç këtij rasti, ngjashëm ka ndodhur edhe në kryeqytet, gjegjësisht në lagjen Arbëria ku, siç raportohet, janë djegur disa fusha.