Luftarake

Sa goditje i dha Usyk e sa Fury

Usyk

Tyson Fury i dha 157 goditje në meçin ndaj Oleksandr Usyk. 

Ndërkohë ukrainasi kishte dhjetë për qind më shumë, 170 goditje. 

Usyk u shpall fitues në fund. Rimeçi është konfirmuar nga dy boksierët dhe pritet në tetor.
Fury tentoi 496 goditje, ndërsa Usyk ishte më i saktë. Provoi 407 herë dhe goditi 170 herë.
Fury mezi i shpëtoi ofenzivës së Usykut në raundin e nëntë.