Lifestyle

Pesë mënyra se si mund të përmirësoni shëndetin e tiroides

 

Tiroidja është një komponent thelbësor i mirëqenies së trupit tuaj, ndaj duhet të kujdeseni dhe ta mbroni atë.

Funksioni kryesor është çlirimi i hormoneve që ndihmojnë në rregullimin e metabolizmit tuaj, i cili nga ana tjetër shërben si burim energjie për funksionet thelbësore të trupit si tretja e ushqimit, qarkullimi i gjakut dhe frymëmarrja.