Lifestyle

Kombinimi fantastik i limonit dhe sheqerit për pastrimin e lëkurës

 

Lëkura është pjesa më e ndjeshme e trupit të njeriut.

Ajo ka nevojë për përkujdesje të veçantë dhe të vazhdueshme.