Lifestyle

Hudhra, mjaltë dhe qumësht, kura kundër parazitëve në organizëm

 

Papastërtitë e produkteve ushqimore, higjiena e dobët personale, infeksionet, klima e ngrohtë e kohëve të fundit sjellin shfaqjen e sëmundjeve të parazitëve, kryesisht në zorrë.

Sidomos në këtë periudhë, qendrat shëndetësore të vendit raportojnë rritje të shumëfishtë të kësaj diagnoze.