Lifestyle

Shëndeti i zemrës, gjashtë arsyet se pse duhet të pini më shumë çaj

Shëndeti i zemrës, gjashtë arsyet se pse duhet të pini më shumë çaj
Foto: Ilustrim

Shkurti është muaji i “Shëndetit të Zemrës”. Ushqimi luan një rol të rëndësishëm në shëndetin e zemrës.

Me sëmundjet e zemrës në rritje dhe që prekin thuajse gjysmën e të rriturve (48 për qind), asnjëherë nuk ka qenë moment më i mirë për të rritur ndërgjegjësimin për ushqimet që ndihmojnë në luftimin e sëmundjeve të zemrës, transmeton Koha.net shkrimin e Real Simple.