Lifestyle

Shenjat që tregojnë se jeni të stresuar edhe pse mendoni se gjithçka është në rregull

 

Stresi është gjithnjë e më i pranishëm në jetën e njerëzve. Ju gjithashtu mund të jeni në mesin e atyre që bindni veten se jeni mirë, dhe në të njëjtën kohë ju flini katër orë, keni një listë të pafundme për të bërë dhe vraponi nga një skaj i qytetit në tjetrin.

Shumë njerëz mendojnë se gjithçka është në rregull për sa kohë që ata janë në gjendje të ngrihen, të shkojnë në punë dhe të kryejnë detyrat. Fatkeqësisht, kjo nuk është shpesh e tillë. Gjërat si dhimbja e nofullave ose harresa do të injorohen nga shumë, dhe në fakt këto janë shenja që tregojnë se jeni nën stres të madh. Mungesa e koncentrimit, ftohjet e shpeshta, lodhja dhe rraskapitja tregojnë gjithashtu se është koha për pushim.