Lifestyle

Bimët mjekësore kundër ankthit dhe stresit

Bimët mjekësore kundër ankthit dhe stresit
 

Bimët mjekësore ofrojnë efekte të ngjashme me medikamentet farmaceutike, por me më pak efekte anësore.

Keni dëgjuar për “Herbalizmin”? Tingëllon një fjalë e çuditshme, por në të vërtetë ka të bëjë me përdorimin e barishteve dhe erëzave në kura shëndetësore.