Lëmsh

Të gjitha vdekjet “aksidentale” në epokën e Vladimir Putinit!

Të gjitha vdekjet “aksidentale” në epokën e Vladimir Putinit!

Konspiratorët e sëmurë që u liruan për vrasjen e Nemtsov: faji i SHBA-ve që duan të “destabilizojnë” Moskën. Siç transmeton “Shqip”, janë me dhjetëra vrasje në mbi një dekadë që gjithmonë e kanë forcuar “Carin”

Gjithnjë është një ndjesi e çuditshme të lexosh teoritë e konspiracionit. Është si të hysh në mendjen e një maniaku që është fiksuar në një detaj të vetëm, në një kornizë të vetme të një filmi, e analizon me mendje analitike dhe e gjykon çuditshëm çdo piksel të vetëm. Dhe injoron të gjithë pjesën tjetër të filmit. Kjo është kështu për teoritë e konspiracioneve të 11 shtatorit, të cilat janë të fiksuara në kuadër të avionëve, kullave, etj. që vijnë nga dritaret e ndërtesave gjatë rënies, dhe ata arrijnë në përfundimin se kjo ishte e gjitha e planifikuar nga CIA.