Kuriozitet

Gjarpri në Hong Kong detyroi evakuimin e trenit të udhëtarëve

Treni Hong Kong

Pasagjerët u evakuuan nga një tren në Hong Kong gjatë orarit të mëngjesit kur një gjarpër i madh u pa në kabinë.

Autoritetet policore thanë se qytetarët vunë re gjarprin që po lëvizte nëpër një vagon treni, duke i detyruar ata të zbrisnin, shkroi Upi.

Pasagjerët hipën në një tren tjetër, derisa punonjësit e kapën zvarranikun për ta larguar.

Gjarpri u identifikua se nuk ishte helmues dhe do të dërgohet në një qendër trajtimi.