Kuriozitet

Kali në SHBA u shpëtua me helikopter, ishte bllokuar në baltë

Shpëtimi i kalit

Autoritetet amerikane në Kaliforni shpëtuan një kali që kishte mbetur i bllokuar në një lumë. Zjarrfikësit u ftuan në vendin e ngjarjes ku kali u tha se ka mbetur për 24 orë pa pasur mundësi të lëvizte.

VIDEO:

Upi shkroi se rastin e pa Diana Solis që doli për të ecur, e vendosi t'i njoftonte zjarrfikësit.

Pas disa përpjekjeve, kali u nxor me nëpërmjet helikopterit u bart në një vend të sigurt.

“Jam e lumtur që ai është mirë. Ai është një kalë i bukur, tash po vrapon. Do të marrë trajtim të mirë dhe dashuri”, është shprehur Solis.