Lëmsh

Ariu i njëjtë kapet disa herë në rrugët e Floridas

 

Një ari u bë shumë i njohur për autoritetet e Floridas në SHBA, pasi i “zhvilloi” disa vizita në fushat e tenisit dhe të golfit javën e kaluar.

Siç shkruan “Upi” të dielën, ariu i njëjtë u pa disa herë në këto fusha, derisa së fundmi ishte futur në dhomën ku ruhen karrocat e golfit. Kafsha nuk ishte agresive, por që i shkaktoi disa ndërprerje të vogla.