Lëmsh

Fëmija transgjinor i Elon Musk kërkon ndryshimin e emrit dhe shkëputjen e lidhjeve me babanë

 

Fëmija transgjinor i Elon Musk, Xavier Alexander Musk, ka kërkuar që ta ndryshojë emrin, pasi mori vendim për ndryshim të gjinisë.

Siç raporton Reutersi të martën, Xavieri kur vendosi ta ndryshonte gjininë, duke u shndërruar nga mashkull në femër, njoftoi se do të kërkonte ndryshim të emrit dhe identitetit.