Lëmsh

Gara e skulpturave prej akulli

Gara e skulpturave prej akulli
Foto: AP
 

Kubat e akullt janë shndërruar në skulptura të veçanta në Perm të Rusisë.

Në këtë qytet rus është mbajtur gara e skulpturës më të mirë prej akullit dhe ka tubuar pjesëmarrës nga 14 qytete të Rusisë dhe Bjellorusisë.