Lëmsh

Lamtumirë 2020! Shfryni nervat duke gjuajtur me pushkë dhe tank

Lamtumirë 2020! Shfryni nervat duke gjuajtur me pushkë dhe tank
 

Një varrezë makinash në Mbretërinë e Bashkuar ofron “recetën” më të mirë për të larguar të gjithë inatin dhe tensionin e vitit 2020, një ndër më të vështirët për historinë e njerëzimit, për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Mënyra më e mirë për ta bërë këtë, sipas “Scrap Car Comparison” është duke qëlluar drejt makinave, me armë ose edhe me tank, për më të inatosurit.