Lëmsh

Një krijesë e çuditshme shfaqet në plazh

Një krijesë e çuditshme shfaqet në plazh

Një krijesë e rrallë me një pamje të pazakontë përfundoi në një plazh të njohur australian, duke lënë turistët të shokuar.

Bisha, siç e quanin, dhe në fakt specia Molidae, i përket familjes së peshqve helmues nga rendi i peshqve me katër dhëmbë.