Lëmsh

Greta Thunberg e ndërron emrin në Twitter dhe e bën Sharon, arsyeja është qesharake

 

Aktivistja që tashmë u bë emër i njohur në gjithë botën, Greta Thunberg, në veçanti për ndryshimet klimatike, e ka ndërruar emrin e saj në rrjetin social Twitter, në Sharon.

Por arsyeja pse e ka bërë këtë del të jetë qesharake.