Lëmsh

Masha dhe ariu mbushin 10 vjet, 32 miliardë shikime në Youtube

Masha dhe ariu mbushin 10 vjet, 32 miliardë shikime në Youtube

Filmi vizatimor që ka fiksuar fëmijët nga e gjithë bota pas një vajze të vogël trazovaçe dhe ariut të saj, mbush plot 10 vjeç, dhe për të festuar këtë okazion, ai do të dalë nëpër kinema në Britaninë e Madhe.

Por, ka edhe një tjetër arritje për të. Masha dhe ariu, filmi vizatimor rus, është ndër më të shikuarit në YouTube, me mbi 32 miliardë shikime.