Gruaja afgane mëson të lexojë dhe shkruajë në moshën 63-vjeçare

Gruaja afgane mëson të lexojë dhe shkruajë në moshën 63-vjeçare

17 September 2019 09:25

Shafiqa Mosawi, 63-vjeçare, është një nga mijëra afganë që janë regjistruar në qendrat e shkollimit për të rritur në të gjithë vendin për të mësuar shkrim dhe lexim.

Sipas Ministrisë afgane të Arsimit, gati 60 për qind e afganëve mbi 45 vjeç janë analfabetë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme