Lëmsh

Fragmente nga Muri i Berlinit si dhuratë për...martesë?!

Fragmente nga Muri i Berlinit si dhuratë  për...martesë?!

Berlin, 4 shtator – Një muaj pas martesës së tyre, kitaristi i “Tokio Hotel”, Tom Kaulitz i dhuroi bashkëshortes së tij, Heidi Klum, diçka të pazakontë, një pjesë nga Muri i Berlinit.

Modelja 46-vjeçare gjermane, moderatore televizive dhe sipërmarrëse, shpërndau në Instagram një video, ku tregohej një pjesë nga ky mur.