Lëmsh

Kërmij gjigantë ‘pushtojnë’ Moskën

Kërmij gjigantë ‘pushtojnë’ Moskën
 

Kërmij gjigantë të gjatë deri në 15 centimetra kanë ‘pushtuar’ Moskën.

Lloji Arion vulgaris, i quajtur gjithashtu si kërmijtë spanjollë, është i njohur për shkaktim të dëmeve të mëdha në bimë dhe gjithashtu transmeton bakteret që janë të rrezikshëm për kafshët shtëpiake.