Lëmsh

Spiunonte policinë tek shefi drogës, arrestohet papagalli

Spiunonte policinë tek shefi drogës, arrestohet papagalli

Një papagall u arrestua në Brazil, në shtetin e Piaui. Shpendi ishte instruktuar nga padroni i tij, një shpërndarës droge, për ta lajmëruar nëse vinte policia si dhe për të bërë postierin

“Mami policia” ishte fraza kyçe.