Rastet e mashtrimeve nga blerjet online

Rastet e mashtrimeve nga blerjet online

23 April 2019 18:14

Nëse gjeneratat e mëparshme, shpenzonin orë të tëra nga dyqani në dyqan me shpresën për të gjetur atë që u përshtatej, ditët e sotme, pazari bëhet online dhe mallrat vijnë me lehtësi, kudo ku ndodhesh.

Por, mund të ndodhë që të rastisësh në rrjete mashtrimi, të cilat, marrin paratë dhe sjellin mall, le të themi, ‘zhgënjyes’.

Këto fotografi, marrë nga postimet në rrjetet sociale, është dëshmia më e mirë e mashtrimeve online./oranews

Komentet

Shto koment

Të ngjashme