Lëmsh

Godina emblematike “Chrysler Building” në Nju-Jork nxirret në shitje

Godina emblematike “Chrysler Building” në Nju-Jork nxirret në shitje
 

Nju-Jork, 10 janar – Godina “Chrysler Building”, një prej më emblematikeve të Nju-Jorkut, u nxor sot në shitje nga pronarët e saj, kompania e investimeve nga emiratet “Mubadala” dhe kompania e pasurive të patundshme “Tishman Speyer”.

“Pronarët nuk kanë vendosur një vlerë fikse, njoftoi një burim pranë kësaj dosjeje”, që konfirmonte një informacion të publikuar në “Wall Street Journal”.