Lëmsh

Kështu i shërben me çaj mysafirët kryetari i Vushtrrisë

Kështu i shërben me çaj mysafirët kryetari i Vushtrrisë
 

Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, në edicionin festiv të emisionit “Talk” të KTV-së ka thënë se çaji është traditë e qytetit të tij, dhe shërben me ndreq muhabetin, e për me i mbledhë njerëzit.

Ai thotë se çaji ka të bëjë më shumë me aspektin social.