LAJMET E MBRËMJES

Arrestohen tetë doganierë dhe një polic

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me urdhër të Prokurorisë Speciale, autoritetet kanë kryer bastisje në 11 lokacione dhe kanë arrestuar tetë doganierë e një polic, të dyshuar për korrupsion. Burime të KOHËS thanë se aksioni është zhvilluar edhe në katër lokacione në veriun e Kosovës dhe se disa nga të arrestuarit kanë punuar në Mitrovicë

Janë arrestuar 8 zyrtarë të doganës dhe një polic kufitar, nën dyshimin për vepra korrupsioni.

Aksioni i asistuar nga Policia ka nisur në orët e para të së shtunës dhe është realizuar me urdhër të Prokurorisë Speciale e në koordinim me Drejtorinë e Hetimeve brenda Doganës dhe me Inspektoratin Policor.