LAJMET E MBRËMJES

Gazetarët me protestë kërkojnë vendim të drejtë për Klan Kosovën

 

Në sheshet e kryeqytetit gazetarët kanë protestuar të hënën kundër vendimit të Ministrisë së Tregtisë për pezullim të certifikatës së biznesit për televizionin Klan Kosova. Ata kanë kërkuar nga Gjykata vendim të drejtë, ndërkohë kjo ministri ka publikuar dokumentacionin në gjuhën maqedonase, me të cilin pretendon se pronari i Klan Kosovës e ka paraqitur Kosovën si pjesë të Serbisë

Gazetarë të Kosovës kanë protestuar të hënën në përkrahje të Klan Kosovës pas vendimit të Ministrisë së Tregtisë, të premten, për t’ia pezulluar certifikatën e biznesit këtij televizioni.

Me mbishkrimin “Demokracia vdes në errësirë” dhe duke fishkëllyer, ata kanë marshuar nga sheshi “Zahir Pajaziti” deri tek ai “Skënderbeu” para ndërtesës së Qeverisë.