Kulturë

Kohë e re

 

Njerëz! Të të gjitha profesioneve dhe ideve, gazetare e gazetarë, akademike e akademikë, intelektuale e intelektualë, profesoresha e profesorë dhe të gjithë ju të tjerët që keni për të dhënë a shtuar diçka!

Ne, njerëzit e thjeshtë! e kuptuam me kohë se ku jemi, po e shohim me sy se kah po shkojmë, dhe po e ndiejmë me shpirt atë çfarë po ndodh! Të arrijmë në përfundim se kemi sistem kriminal e të korruptuar, gjithëpërfshirës në vend, këtë e kanë kuptuar tani edhe fëmijët në shkolla e çerdhe...