Kulturë

Hapet “Manifesta 14”

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Ka nisur ceremonia e hapjes zyrtare të bienales evropiane të artit bashkëkohor “Manifesta 14”. Kjo ngjarje e madhe kulturore për 100 ditë sjell ekspozita e ngjarje të shumta artistike të emrave më të shquar të artit nëpër botë.

Në pllatonë e Pallatit të Rinisë dhe Sportit në mbrëmjen e së premtes, pas performancës nga Astrit Ismajli, të pranishmëve do t’u adresohen krerët e shtetit dhe kryetari i Prishtinës.