Kulturë

Vdiq producentja Vjosa Berisha

 

Producentja e njohur e filmave, Vjosa Berisha, ka vdekur në moshën 50-vjeçare, kanë bërë të ditur familjarë të saj.

Bashkëshorti i saj, Fatos Berisha, ka thënë se për datën dhe vendin e varrimit do të njoftojnë më vonë.