Kulturë

Ditët e filmit të animuar në Kohavision

 

Prej 13 korrikut, “Anibar” dhe Kohavision sjellin për shikuesit ciklin e filmave të shkurtër të animuar, të cilët kanë për qëllim promovimin e të drejtave të njeriut.

Filmat do të shfaqen 6 ditë në javë dhe janë në kohëzgjatje prej 3 deri në 29 minuta. Java do të nisë me filmin “Bear with me”, një dokumentar i shkurtër i animuar i cili shpalos rrëfimin e dy emigrantëve që lanë shtëpitë e tyre dhe kaluan kufijtë për shkak të dashurisë.