Kulturë

“Besimi” dhe “Kandër” vijnë me “Filmi UP”

“Besimi” dhe “Kandër” vijnë me “Filmi UP”

Java e fundit e shfaqjes së filmave studentorë në kuadër të programit “Filmi UP” në Kohavision sjell në ekran filmat “Besimi” nga regjisorja Jehona Berisha dhe “Kandër” nga regjisorja Trëndelinë Halili.

Të dy filmat sjellin raportin në çift dhe merren me problemin e mosbesimit, por edhe të mosnjohjes dhe mirëkuptimit mes partnerëve që pastaj reflektojnë në marrëdhënien e tyre.