Kulturë

Ana Golja shkëlqen me filmin “The Cuban”

Ana Golja shkëlqen me filmin “The Cuban”

Filmi “The Cuban” i cili ditë më parë mbylli me sukses “Los Angeles Pan African Film Festival”, më 21 maj hapi po me të njëjtin sukses “Canadian Film Fest”.

Ana Golja, artistja tashmë tepër e njohur dhe e dashur mes nesh, e lindur në Kanada me origjinë Shqiptare, shkëlqeu në rolin e Minas përkrah fituesit të çmimit Oscar, Louis Gosset Jr. dhe aktorëve të tjerë të mirënjohur si Shohreh Aghdashloo, Giacomo Gianniotti dhe Lauren Holly.