Kulturë

Argenita Fetahu realizon portretin e Leze Qenës dhe një mural në shtëpi

Është duke e portretizuar fytyrën e buzëqeshur të aktores, së cilës pak ditë më parë iu dha lamtumira e fundit.

Piktorja nga Gjakova, Argenita Fetahu është mbyllur në shtëpinë e saj dhe gjatë kësaj kohe të pandemisë për “Express” e ka realizuar portretin e aktores Leze Qena.