Kulturë

“Swallow” – horrori për njeriun në izolim

 

Herën e parë që Hunter (Haley Bennett) gëlltit diçka që nuk duhet, shihet si një veprim i bashkimit. Ose sikur ajo është prekur pak nga hyjnorja, heshtja e shtëpisë së zbrazët rreth saj, zëvendësohet me tinguj të largët nga bregdeti ku është duke luajtur një fëmijë.

Objekt i fiksimit të saj është rruaza që ajo nxjerr nga një kuti që duket sikur të thërret dhe që ajo e mban drejt dritës para se ta fusë në gojë dhe pastaj, më në fund, ta gëlltisë atë. Më pas, ajo ka shkëlqimin e qetë të dikujt që ka arritur diçka - që, në një mënyrë të ndezur, e ka.