Kulturë

Logoja për 100-vjetorin e Tiranës me më shumë energji, gjelbërim e modernizëm

Logoja për 100-vjetorin e Tiranës me më shumë energji, gjelbërim e modernizëm

Një logo që gërsheton ngjyrën portokall, rozë, atë të gjelbër dhe të kaltrën me fjalën “Tirana”, do të përdoret për shënimin e 100-vjetorit të shpalljes së Tiranës kryeqytet i Shqipërisë.

Në garën ku fjalën e fundit e kanë pasur votat e publikut, propozimi i kompanisë prishtinase “Karrota” është shpallur si logoja fituese e përvjetorit jubilar të Tiranës.