Kulturë

“Vajza” me Bekim Fehmiun dhe një tregim lufte

“Vajza” me Bekim Fehmiun dhe një tregim lufte
 

Filmi “Vajza” është i shtati me radhë në serinë e filmave me Bekim Fehmiun, që po transmetohet në Kohavision në kuadër të ciklit “E diela me Bekim Fehmiun në KTV” fuqizuar nga “Integra”.

“Vajza” sjell një tregim lufte për dashurinë e një të riu dhe një vajze partizane.