Kulturë

Shkodran Tolaj merr drejtimin e Ansamblit Shtetëror të Këngëve dhe Valleve në Maqedoninë e Veriut

Shkodran Tolaj merr drejtimin e Ansamblit Shtetëror të Këngëve dhe Valleve në Maqedoninë e Veriut
 

Këngëtari dhe artisti i njohur, tenori Shkodran Tolaj është zgjedhur drejtor i Ansamblit Shtetëror të Këngëve dhe Valleve shqipe në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Tolaj në këtë detyrë është emëruar nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ansambli tashmë ka mbajtur shfaqjen e parë në Tetovë nën drejtimin e Shkodran Tolajt, ku është mirëpritur me duartrokitje frenetike nga publiku.