Kulturë

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore, shfaqje për komunitetin shqiptar në Odessa

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore, shfaqje për komunitetin shqiptar në Odessa
 

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore dha një shfaqje në skenën e Teatrit Akademik të Komedisë Muzikore në Odessa për komunitetin shqiptar në Ukrainë.

Ky aktivitet u zhvillua në zbatim të programeve që Agjencia Kombëtare e Diasporës ka për shqiptarët e Ukrainës.