Kulturë

“Gemini Man” dhe lufta e Will Smithit me veten

 

Vrasësi symprehtë Henry Brigan është 51-vjeç. Është koha për t’ia dhënë fundin kësaj pune, mendon ai, teksa bëhet gati për vrasjen e 72-të të karrierës, prej asaj që duket të jetë distancë prej të paktën një kilometri e gjysmë. Vetëm Brogani mund ta realizojë një gjuajtje të tillë.

Ama mendja nis të luajë me të dhe tani do edhe që të pensionohet, të ndërtojë një fole në shtëpinë e tij në Georgia, apo çfarëdo tjetër që karakteret e filmave planifikojnë të bëjnë në vitet e tyre të pensionimit. Duket si humbje e një talenti tejet specifik, por mos e keni merak.