Kulturë

Sot hapet Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore

 

Sot në sheshin “Adem Jashari” pranë Komunës së Prishtinës hapet Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore.

Hapja zyrtare e këtij panairi do të bëhet në orën 11:00, ku fillimisht do të ketë fjalë përshëndetëse nga organizatorët dhe përfaqësues të lartë të institucioneve në Kosovë.