Kulturë

“Mesjeta...” e Apollonit nxit përplasje qysh në përurim

 

Libri që vjen si vepër autobiografike dhe nëpërmjet eseve rrëfen se tashmë shoqëria ka hyrë në një mesjetë të re, është bërë sebep për një debat që ka shpërthyer fill pas përurimit.

Të mbledhur në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, “Pjetër Bogdani”, disa nga të pranishmit e kanë lëshuar sallën gjatë fjalimit të autorit të “Mesjeta ime”, Ag Apolloni. Nga pikëvështrimi i tij, Kosova ka shumë institucione kulturore, por asnjë çerdhe kulturore. I ashpër ka qenë në fjalën që ka përmbyllur përurimin e librit të tij, shkruan sot Koha Ditore.