Kulturë

Galeria Qahili thërret shkrimtarët për “Hijet e Bardha”

Galeria Qahili thërret shkrimtarët për “Hijet e Bardha”
 

Përmes një njoftimi për media, Galeria Qahili fton të gjithë shkrimtarët nga vendi e rajoni të aplikojnë për ekspozitën “Hijet e Bardha”.

“Edhe ky edicion organizohet për nder të festave të fundvitit, mirëpo këtë vit do të festohet me poezi të ndryshme të shkrimtarëve që vijnë nga Ballkani. Të gjithë të interesuarit mund të marrin më shumë informata dhe të aplikojnë në galeriaqahili.com. Thirrja për aplikim do të jetë e hapur deri me 24 Nëntor 2018”, thuhet në njoftimin për media.